web tasarim ucreti Artvin

Web tasarım fiyatları bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalede sizlere Manisa web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Manisa ve Manisa dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Manisa kelimesini aratıyorlar. Firmaların tercihlerini Manisa firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Manisa tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olmasıdır.

Her işletme hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar fazla referansa sahip ise yaptığı iş'te o kadar kaliteli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım fiyatı Manisa

Manisa web tasarım ücretleri web tasarım ajanslarının oldukça revaçta olan bir meslek olmasından dolayı birçok şehir'e göre daha uygundur.

Manisa web tasarım ücretleri ne kadar?

Manisa web tasarım fiyatları istenilen kriterlere göre değişmekle birlikte aşağı yukarı fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar yapılacak özel web tasarımlar için geçerlidir. Firmamızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi değerlendirilirken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Manisa , web site tasarımı Manisa , Manisa web hizmetleri, Manisa web paketleri, Manisa web hizmetleri